Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 7, 2005

Luna woog op het moment van schrijven 84.90 kg (bmi: 31.18).

:hallo: allemaal,
gelukkig ik heb de slag weer te pakken. :wave: Ik heb deze week een keertje extra hardgelopen en de chocoladeeitjes toch maar laten staan en veel, heel veel water gedronken. Wel gewoon meegegeten met de rest van het gezin. Ik hoop dat deze lijn zich deze week voort zal zetten.
:bye:

March 8, 2005 om 09:13
Heel veel succes en ik hoop dat je alle lekker eitjes kunt weerstaan. Ik weet hoe moeilijk het is........Water drinken is inderdaad heel goed, moest ik ook meer doen van de dietiste..We weten het allemaal wel.. Maar ja.. Kun jij het al merken in je kleren? Ikke wel, gelukkig, dan weet je ook waarvoor je het doet! Groetjes, Claudia (Coja)
March 10, 2005 om 08:23
GA ERVOOR!!!!! JE KAN HET!!
:WAVE:
March 10, 2005 om 08:24
sorry, capslock stond aan!
:wave:
March 15, 2005 om 07:44
Vergeet je je gewicht niet in te vullen of heb je de moet opgegeven? Zal toch niet he? Even doorzetten nog!! Groetjes, Coja
March 16, 2005 om 06:29
Hoi, gelukkig, ik maakte me al zorgen! Maar wat leuk dat we gelijk op gaan. Keurig! Goed gedaan! Zaterdag en zondag heb ik gewoon gegeten maar niets aparts en maandag ging ik op de weegschaal staan en was ik 2 kg zwaarder!!! Ik viel bijna van mijn stokje, niet normaal he.....Zeker omdat ik echt niets gezondigd heb, nu ben ik wel ongesteld geworden, maar 2 kilo is wel heel veel. Ik heb dit gewicht maar niet genoteerd en weeg me vrijdag weer. Heb me ook voorgenomen om me niet meer zo vaak te wegen, eigenlijk is eenmaal in de week voldoende. HOe gaat het verder bij jouw? Kun je goed van al dat lekkers afblijven? Met een verjaardag is het moelijk he? Had je binnen je gezin een verjaardag? Ik hoor het wel weer. Succes van de week en tot snel! Groetjes, Coja
April 14, 2005 om 16:05
Luna, ik ben benieuwd hoe het met je gaat. Ik hoop dat je de moed niet opgegeven hebt. Het is zo stil...... Ik zie al bijna de 7..... Groetjes, Claudia (coja)
April 16, 2005 om 03:56
Luna, laat nog eens iets van je horen. Ik ben benieuwd hoe het me je gaat! Groetjes Coja
May 7, 2005 om 04:57
HOi Luna, Ik ben benieuwd hoe het met je gaat. Laat je even iets weten, ook als je gestopt bent? Groetjes, Coja (Claudia)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan